Skip to main content
Njësi kondensimi Mini-ZEAS

Mini-ZEAS - LRLEQ-BY1

Zgjidhje për kapacitet frigoriferik për dyqanet e vogla ushqimore
LRLEQ-BY1

Karakteristikat e produktit

 • Teknologjia e inverterit garanton ruajtjen optimale të ushqimit duke siguruar një kontroll të saktë të temperaturës dhe lagështirës
 • Spiralja ekonomizuese ofron jetëgjatësi më të lartë të pajisjes frigoriferike dhe më pak kërkesë për mirëmbajtje
 • Përdorimi i agjentit ftohës R-410A lejon përdorimin e diametrave më të vegjël për tubat, duke reduktuar kështu përmbajtjen e agjentit ftohës në sistem duke ndihmuar në uljen e gjurmës së CO2. R-410A është plotësisht i pajtueshëm me rregulloren më të fundit të gazeve F dhe mund të përdoret ende edhe pas vitit 2020 e më tej
 • Kompresori DC me teknologjinë e ekonomizuesit përmirëson në mënyrë drastike efikasitetin e njësisë, duke ndihmuar kështu në uljen e faturës së energjisë!
 • Niveli më i ulët i zhurmës në treg deri në 31 dBA. Niveli i zhurmës mund të reduktohet më tej falë regjimeve me zhurmë të ulët
 • Pesha e njësisë është shumë e ulët, prandaj njësia mund të montohet edhe në mur
 • Deri në 75% më e vogël sesa produktet ekuivalente në treg, ideale për vendet ku hapësira është e kufizuar
 • Zgjidhje e përparuar softuerike për konfigurim dhe komisionim të lehtë të sistemit

Përfitimet

 • Inverteri

  Inverteri

  Kompresorët inverter rregullojnë vazhdimisht shpejtësinë e kompresorit sipas nevojës aktuale. Më pak ndezje dhe fikje që konsumojnë energji sjellin ulje të konsumit të energjisë (deri në 30%) dhe temperatura më të qëndrueshme.

 • Kompresor me spirale

  Kompresor me spirale

  Kompresorët me spirale përbëhen nga dy spirale, njëra është e fiksuar ndërsa tjetra lëviz në orbitë në mënyrë ekscentrike pa u rrotulluar. Të projektuar për kapacitete të vogla dhe të mesme, ata ofrojnë siguri dhe efikasitet konstant të lartë gjatë të gjithë jetëgjatësisë së tyre

Dokumentimi

Shkarko gjuhën

Shkarko gjuhën

Shkarko gjuhën

Shkarko gjuhën