Skip to main content
Njësia e kondensimit ZEAS për ftohje komerciale me teknologji me spirale

LREQ-BY1R

Zgjidhje për kapacitet frigoriferik për aplikimet me kapacitet të lartë me teknologji të vërtetuar VRV
LREQ-BY1R

Karakteristikat e produktit

 • Një model për të gjitha aplikimet nga -45℃ deri 10°C temperaturë avullimi
 • Teknologjia VRV (Varable Refrigerant Volume) për një gamë fleksibël përdorimi
 • Nivel i ulët zhurme, duke përfshirë edhe funksionin "modalitet i natës"
 • Njësi e dedikuar për të lejuar kombinim të shumëfishtë prej 2 x 15 HP ose 2 x 20 HP duke rezultuar në më pak tubacione ose kohë instalimi
 • Zgjidhje perfekte për të gjitha përdorimet me ftohje dhe ngrirje me kushte të ndryshueshme të ngarkesës dhe kërkesa me efikasitet të lartë energjie veçanërisht për supermarkete, frigoriferë për ruajtjen e produkteve, ftohës me presion, ngrirës, etj.
 • Kompresori spiral inverter DC me funksion kursyes, rezulton në efikasitet të lartë energjie dhe performancë të besueshme
 • Emetime të reduktuara të CO2 falë përdorimit të ftohësit R-410A dhe konsumimit të ulët të energjisë
 • E testuar dhe programuar paraprakisht në fabrikë për instalim dhe komisionim të shpejtë dhe të thjeshtë
 • Fleksibilitet i lartë instalimi falë përmasave të kufizuara
 • Për kapacitet më të vogël ngrirjeje, mund të lidhen njësi individuale ZEAS me një njësi përforcuese

Përfitimet

 • Inverteri

  Inverteri

  Kompresorët inverter rregullojnë vazhdimisht shpejtësinë e kompresorit sipas nevojës aktuale. Më pak ndezje dhe fikje që konsumojnë energji sjellin ulje të konsumit të energjisë (deri në 30%) dhe temperatura më të qëndrueshme.

 • Kompresor me spirale

  Kompresor me spirale

  Kompresorët me spirale përbëhen nga dy spirale, njëra është e fiksuar ndërsa tjetra lëviz në orbitë në mënyrë ekscentrike pa u rrotulluar. Të projektuar për kapacitete të vogla dhe të mesme, ata ofrojnë siguri dhe efikasitet konstant të lartë gjatë të gjithë jetëgjatësisë së tyre

Dokumentimi

Shkarko gjuhën

Shkarko gjuhën

Shkarko gjuhën