Skip to main content
Sistem bi-bllok për kapacitet frigoriferik me temperaturë të ulët dhe të mesme

GS

Njësi kondensimi për instalim me montim në mur
GS

Karakteristikat e produktit

  • Njësi kondensuese me montim në mur dhe avullues me montim në tavan
  • Montim jashtëzakonisht i shpejtë
  • Raporti më i mirë sipërfaqe-kapacitet
  • Nivele të ulëta zhurme falë zëizolimit opsional të seksionit të kompresorit
  • Panel kontrolli i gjeneratës së re: mund të lidhet me sistemet klasike të menaxhimit në distancë ose me një sistem Modbus

Përfitimet

  • Kompresori reciprokues

    Kompresori reciprokues

    Kompresori reciprokues përbëhet nga cilindri, pistonat dhe valvulat. Ngjeshja arrihet nga lëvizjet reciprokuese të pistonit në cilindër

Dokumentimi

Shkarko gjuhën

Shkarko gjuhën

Shkarko gjuhën