Skip to main content
Sistem uni-bllok për kapacitet frigoriferik me temperaturë të ulët dhe të mesme

GM

Për instalim me montim në mur në dhoma frigoriferike të vogla dhe të mesme
GM

Karakteristikat e produktit

 • Montim i shpejtë në paretin e një dhome frigoriferike përmes montimit me mbajtëse, ideal për instalimet e reja ose montimin përmes murit, ideal për projektet e rinovimit
 • Finiturë gri metalike e njësisë së jashtme
 • Ngjyra e bardhë e avulluesit ndërthuret në mënyrë të përkryer me paretet e dhomës frigoriferike
 • Seksioni i kompresorit i izoluar me materiale të përshtatshme zëizoluese për të reduktuar nivelet e zhurmave
 • Disponohen kondensues me mikrokanale për të reduktuar mbushjen me agjent ftohës sa më shumë të jetë e mundur dhe duke siguruar efikasitet më të lartë në energji
 • Njësitë janë të pajisura me një panel kontrolli të gjeneratës së re me një ndërfaqe të lehtë për t'u përdorur

Përfitimet

 • Kompresori reciprokues

  Kompresori reciprokues

  Kompresori reciprokues përbëhet nga cilindri, pistonat dhe valvulat. Ngjeshja arrihet nga lëvizjet reciprokuese të pistonit në cilindër

Dokumentimi

Shkarko gjuhën

Shkarko gjuhën

Shkarko gjuhën