Skip to main content

Karakteristikat e produktit

 • Njësitë e jashtme për përdorim në çift, dysh, tresh dhe binjak të dyfishtë
 • Presioni i jashtëm statik i lartë deri në 250 Pa lehtëson rrjetin e gjerë të tubave dhe të grilës
 • Njësitë e jashtme Daikin janë të rregullta, të forta dhe mund të montohen lehtë në çati, në tarracë ose thjesht të vendosen në një mur të jashtëm.
 • Kombinimi me teknologjinë R-32 Bluevolution redukton ndikimin në mjedis me 68% krahasuar me R-410A, duke sjellë menjëherë konsum më të ulët të energjisë falë efikasitetit të saj të lartë energjetik, si dhe ka deri në 16% më pak mbushje me agjent ftohës
 • Njësitë e jashtme janë të pajisura me një kompresor spiral, i njohur për zhurmë të ulët dhe efikasitet të lartë energjie.
 • Mundësia për ta ndryshuar ESP-në nëpërmjet telekomandës me tela lejon optimizimin e vëllimit të ajrit të furnizuar.
 • Një fletë e veshur me një akril të veçantë për trajtim kundër gërryerjes së shkëmbyesit të nxehtësisë, siguron rezistencë më të madhe ndaj kushteve të këqija të motit
 • I fshehur mirë në tavan: duken vetëm grilat e thithjes dhe të shkarkimit
 • Valvulat e shërbimit janë të fshehura brenda në fole.
 • Deri në 26,4 kW në modalitet ngrohjeje
 • Gamë e unifikuar për njësinë e brendshme për R-32 dhe R-410A
 • Lidhjet e tubacioneve mund të futen në pjesën e poshtme, në pjesën ballore, anash ose mbrapa.
 • Pompa e kullimit e integruar (625 mm) rrit fleksibilitetin dhe shpejtësinë e instalimit (standarde për FDA125, opsionale për FDA200-250)
 • Filtri standard i thithjes thjeshton instalimin

Përfitimet

 • Përdorimi çift dysh/tresh/i dyfishtë

  Përdorimi çift dysh/tresh/i dyfishtë

  2, 3 ose 4 njësi të brendshme mund të lidhen me një njësi të jashtme të vetme, edhe nëse janë të kapaciteteve të ndryshme. Të gjitha njësitë e brendshme funksionojnë brenda të njëjtit modalitet të ngrohjes ose ftohjes nga një telekomandë.

Dokumentimi

Sorry, we could not find any documents.