Skip to main content
Ftohës me spirale me inverter me ftohje me ujë, efikasitet premium, zhurmë standarde

EWWH-VZPS

EWWH-VZPS

Karakteristikat e produktit

 • Efikasitet premium energjie në kushte me ngarkesë të plotë dhe të pjesshme
 • Gjurmë kompakte përmes strukturës së shkëmbyesit të nxehtësisë me mbivendosje
 • Versioni i pompës së nxehtësisë me mundësi kthimi të anës së ujit (prodhim uji të nxehtë deri në 65°C)
 • Disponohen opsione të shumta: kabinet i papërshkueshëm nga zhurma, rinisje e shpejtë, panel i shkëputshëm elektrik, etj. për ta përshtatur njësinë sipas aplikimit dhe nevojës suaj specifike
 • Agjenti ftohës HFO R1234zeE me potencial zero për varfërimin e ozonit dhe potencial jashtëzakonisht të ulët të ngrohjes globale
 • Falë mbështjellëses së madhe të punës, njësia është e përshtatshme për të gjitha proceset e mundshme dhe aplikimet e komoditetit
 • Shkëmbyes efikas nxehtësie i llojit të mbuluar me ujë që lejon performancë maksimale të njësisë
 • Një ose dy qarqe të agjentit ftohës vërtet të pavarura për besueshmëri të jashtëzakonshme

Përfitimet

 • Inverteri

  Inverteri

  Kompresorët inverter rregullojnë vazhdimisht shpejtësinë e kompresorit sipas nevojës aktuale. Më pak ndezje dhe fikje që konsumojnë energji sjellin ulje të konsumit të energjisë (deri në 30%) dhe temperatura më të qëndrueshme.

 • Kompresor me vidë

  Kompresor me vidë

  Kompresorët me vidë kanë rotorë me ingranazhe mashkull dhe femër dhe janë projektuar për kapacitete dhe performanca të larta

Dokumentimi

Shkarko gjuhën

Shkarko gjuhën