Skip to main content
Ftohës centrifugal me ftohje me ujë, efikasitet i lartë, zhurmë standarde

EWWD-DZXS

EWWD-DZXS

Karakteristikat e produktit

 • Pa humbje fërkimi, pa ndotje vaji, pa sisteme shtesë të menaxhimit të vajit, dhe një jetëgjatësi më e madhe e pajisjes falë teknologjisë me kushineta magnetike
 • Funksionim krejtësisht pa naftë që rezulton në kosto të reduktuara mirëmbajtjeje dhe besueshmëri më të lartë
 • Gjurmë kompakte përmes strukturës së shkëmbyesit të nxehtësisë me mbivendosje
 • Komandues MicroTech III me logjikë të lartë kontrolli dhe ndërfaqe të lehtë
 • Disponohet një portofol i gjerë opsionesh për të plotësuar kërkesat e ndryshme.
 • Efikasitet i shkëlqyer në ngarkesë të pjesshme
 • Fleksibilitet i lartë instalimi falë përmasave të kufizuara
 • Manovrim i lehtë: falë madhësisë së vet kompakte, mund të kalojë lehtë përmes derës
 • Nivelet e dridhjes së kompresorit janë jashtëzakonisht të ulëta si rezultat i dizajnit me shpejtësi të lartë
 • Optimizuar për agjentin ftohës me efikasitet shumë të lartë R134a dhe i pajtueshëm me agjentët ftohës të gjeneratës tjetër

Përfitimet

 • Kompresor centrifugal

  Kompresor centrifugal

  Kompresorët centrifugalë përdorin një helikë dhe seksion spiral për të konvertuar energjinë e shpejtësisë në energji presioni. Kompresorët centrifugalë janë projektuar ose me transmisione opsionale me shpejtësi të ndryshueshme (VFD) për performancë superiore me ngarkesë të pjesshme për njësi me një ose dy kompresorë, ose me kushineta magnetike dhe përdorim krejtësisht pa vaj

Dokumentimi

Shkarko gjuhën

Shkarko gjuhën