Skip to main content
Ftohës me spirale me inverter me ftohje me ajër, efikasitet i lartë, zhurmë standarde

EWAH-TZXSB

EWAH-TZXSB

Karakteristikat e produktit

 • Efikasitet i lartë energjie në kushte me ngarkesë të plotë dhe të pjesshme
 • Kompresor me inverter pa shkallë dhe me një vidë me motor elektrik DC
 • Teknologji e përparuar kompresori me inverter të integruar dhe raport të ndryshueshëm të volumit (VVR)
 • Agjenti ftohës HFO R1234zeE me potencial zero për varfërimin e ozonit dhe potencial jashtëzakonisht të ulët të ngrohjes globale
 • Dizajn kompakt për gjurmë të vogël dhe hapësirë të minimizuar në instalim
 • Nivelet e ulëta të zhurmës gjatë funksionimit arrihen me fjalën e fundit të dizajnit të helikës dhe kompresorit
 • Një ose dy qarqe të agjentit ftohës vërtet të pavarura për besueshmëri të jashtëzakonshme
 • Modulim i shpejtësisë së vazhdueshme të ventilatorëve falë ventilatorëve me inverter për të përmirësuar efikasitetin me ngarkesë të pjesshme

Përfitimet

 • Inverteri

  Inverteri

  Kompresorët inverter rregullojnë vazhdimisht shpejtësinë e kompresorit sipas nevojës aktuale. Më pak ndezje dhe fikje që konsumojnë energji sjellin ulje të konsumit të energjisë (deri në 30%) dhe temperatura më të qëndrueshme.

 • Kompresor me vidë

  Kompresor me vidë

  Kompresorët me vidë kanë rotorë me ingranazhe mashkull dhe femër dhe janë projektuar për kapacitete dhe performanca të larta

Dokumentimi

Shkarko gjuhën

Shkarko gjuhën

Shkarko gjuhën

Shkarko gjuhën