Skip to main content
Ftohës me spirale me inverter me ftohje me ajër, efikasitet standard, zhurmë e ulët

EWAH-TZSLB

EWAH-TZSLB

Karakteristikat e produktit

 • Efikasitet i optimizuar energjie në kushte me ngarkesë të plotë dhe të pjesshme
 • Kompresori inverter pa shkallë dhe me një vidë
 • Teknologji e përparuar kompresori me inverter të integruar dhe raport të ndryshueshëm të volumit (VVR)
 • Agjenti ftohës HFO R1234zeE me potencial zero për varfërimin e ozonit dhe potencial jashtëzakonisht të ulët të ngrohjes globale
 • Nivelet e ulëta të zhurmës gjatë funksionimit arrihen me fjalën e fundit të dizajnit të helikës dhe kompresorit
 • Një ose dy qarqe të agjentit ftohës vërtet të pavarura për besueshmëri të jashtëzakonshme
 • Dizajn kompakt për gjurmë të vogël dhe hapësirë të minimizuar në instalim

Përfitimet

 • Inverteri

  Inverteri

  Kompresorët inverter rregullojnë vazhdimisht shpejtësinë e kompresorit sipas nevojës aktuale. Më pak ndezje dhe fikje që konsumojnë energji sjellin ulje të konsumit të energjisë (deri në 30%) dhe temperatura më të qëndrueshme.

 • Kompresor me vidë

  Kompresor me vidë

  Kompresorët me vidë kanë rotorë me ingranazhe mashkull dhe femër dhe janë projektuar për kapacitete dhe performanca të larta

Dokumentimi

Sorry, we could not find any documents.