Skip to main content
Ftohës me spirale me ftohje me ajër, efikasitet i lartë, zhurmë e reduktuar

EWAD-T-XRB

EWAD-T-XRB

Karakteristikat e produktit

 • Low operating cost and extended operating life thanks to the careful design aimed to optimize the energy efficiency of the chillers and to improve installation profitability, effectiveness and economical management
 • Advanced compressor and fans design that operate at very low sound levels
 • Extremely wide range from 290kW to over 2 MW
 • The Microchannel technology maximizes the heat exchange ensuring the highest performance with the minimum surface for the exchanger and a reduced quantity of refrigerant compared to Cu/Al condenser.
 • Komandues MicroTech III me logjikë të lartë kontrolli dhe ndërfaqe të lehtë
 • 2 or 3 independent refrigerant circuits for outstanding reliability and maximum safety for maintenance
 • Optimizuar për përdorim me R-134a.
 • Gamë e gjerë funksionimi (temperaturë ambienti deri në -18°C)
 • Units with stepless regulation offer the benefit of following the system energy demand at any time with high efficiency if compared to the units with step regulation. Each unit has infinitely variable capacity control from 100% down to 12,5%

Përfitimet

 • Kompresor me vidë

  Kompresor me vidë

  Kompresorët me vidë kanë rotorë me ingranazhe mashkull dhe femër dhe janë projektuar për kapacitete dhe performanca të larta