Skip to main content
Ndërfaqe Modbus DIII-net

EKMBDXA

Interier për ndërtesa zyre mesatare deri të mëdha
EKMBDXA

Karakteristikat e produktit

  • Sistem i integruar kontrolli për lidhje perfekte mes sistemeve Split, Sky Air, VRV, ftohësve, sistemeve AHU dhe BMS
  • Komunikim përmes protokollit Modbus RS485
  • Monitorim dhe kontroll i detajuar i zgjidhjes totale të VRV
  • Instalim i thjeshtë dhe i shpejtë përmes protokollit DIII-net