Skip to main content
Ndarje Daikin Altherma për temperaturë të lartë

Daikin Altherma - EKHBRD-ADV17

Njësi me qëndrim në dysheme vetëm ngrohje me pompë nxehtësie ajër-ujë e kombinueshme me radiatorët ekzistues
EKHBRD-ADV17

Karakteristikat e produktit

 • Sistem vetëm për ngrohje që kursen energjinë, i bazuar në teknologjinë e pompave ngrohëse ajër-ujë
 • Njësi e brendshme që qëndron në dysheme me një fazë, deri në 16kW
 • Përdorimi i temperaturës së lartë: deri në 80°C pa ngrohësin elektrik.
 • Zëvendësim i lehtë i bojlerit ekzistues, pa ndërruar tubacionin e nxehjes
 • E kombinueshme me radiatorë me temperaturë të lartë
 • Fatura të ulëta energjie dhe nivel i ulët emetimi i CO2.
 • Kompresor me spirale i kontrolluar me inverter

Përfitimet

 • Inverteri

  Inverteri

  Kompresorët inverter rregullojnë vazhdimisht shpejtësinë e kompresorit sipas nevojës aktuale. Më pak ndezje dhe fikje që konsumojnë energji sjellin ulje të konsumit të energjisë (deri në 30%) dhe temperatura më të qëndrueshme.

Dokumentimi

Shkarko gjuhën

Shkarko gjuhën