Skip to main content
Kompleti valvulash zgjerimi për përdorim në trajtimin e ajrit

EKEXV

EKEXV

Karakteristikat e produktit

  • Kutia e kotrollit dhe kompleti i valvulës së zgjerimit nevojiten për çdo kombinim së bashku me një njësi të trajtimit të ajrit
  • Të dyja kompletet opsionale janë dizajnuar për instalim në ambient të brendshëm dhe të jashtëm dhe mund të montohen në mur.
  • Sistemi siguron cilësi optimale ajri siç është ajri i freskët dhe kontrolli i lagështirës etj., dhe mund të përdoret në depo të vogla, në ekspozita dhe zyra.
  • Gama e gjerë e njësive ofron mundësi maksimale aplikimi dhe opsione fleksibël kontrolli

Dokumentimi

Shkarko gjuhën