Skip to main content
Kontrollues sekuencial

EKCC-W

EKCC-W

Karakteristikat e produktit

  • Kontrolluesi në sekuencë lejon kontroll qendror dhe monitorim të kërkesës së saktë për ngrohje të një sistemi të plotë ngrohjeje
  • Efikasitet i lartë falë funksionit me reduktim energjie të funksionimit kaskadë të njësive
  • Përdorim i një impianti të tërë përmes një kontrolluesi të vetëm, edhe në distancë përmes internetit

Dokumentimi

Shkarko gjuhën