Skip to main content
Pompë ngrohëse hibride Daikin Altherma

Daikin Altherma - EHYHBH-AV32 / EVLQ-CV3

Karakteristikat e produktit

 • Njësia e jashtme nxjerr nxehtësi nga ajri i jashtëm edhe në -25°C
 • Pompa hibride e ngrohjes Daikin Altherma kombinon teknologjinë e pompës ujë-ajër me teknologjinë e kondensimit me gaz
 • Kompresor me lëkundje i kontrolluar me inverter
 • Njësia e brendshme me montim në mur e pompës së ngrohjes ajër-ujë vetëm për ngrohje
 • Në varësi të temperaturës së jashtme, çmimeve të energjisë dhe ngarkesës së ngrohjes së brendshme, pompa ngrohëse hibride Daikin Altherma gjithmonë zgjedh modalitetin më ekonomik për të funksionuar
 • Kosto e ulët në investim: nuk është nevoja të zëvendësohen radiatorët ekzistues (deri në 80°C) dhe tubacionet
 • Ofron ngrohtësi të mjaftueshme në aplikimet e rinovimit sepse të gjitha ngarkesat e ngrohjes mbulohen deri në 32kW
 • Instalim i lehtë dhe i shpejtë falë dimensioneve kompakte dhe ndërlidhjeve të shpejta

Përfitimet

 • Funksionimi i garantuar deri në -25°C

  Funksionimi i garantuar deri në -25°C

  Njësitë Daikin janë të përshtatshme për të gjitha klimat, edhe në kushte të ashpra dimri me një gamë funksionimi deri në -25°C

 • Inverteri

  Inverteri

  Kompresorët inverter rregullojnë vazhdimisht shpejtësinë e kompresorit sipas nevojës aktuale. Më pak ndezje dhe fikje që konsumojnë energji sjellin ulje të konsumit të energjisë (deri në 30%) dhe temperatura më të qëndrueshme.

Dokumentimi

Shkarko gjuhën

Shkarko gjuhën