Skip to main content
Ndarje Daikin Altherma për temperaturë të ulët

Daikin Altherma R F - EHVZ-CB3V

Efikasitet optimal që ofron fleksibilitet të plotë në emetuesit e nxehtësisë
EHVZ-CB3V

Karakteristikat e produktit

  • Dy zona të ndryshme temperature mund të rregullohen nga e njëjta njësi e brendshme
  • I ofron fleksibilitet përdoruesit për të kombinuar emetues të ndryshëm të nxehtësisë p.sh. ngrohje nën dysheme dhe radiatorë duke optimizuar njëkohësisht efikasitetin
  • Njësia e brendshme e integruar: njësi vertikale e gjitha në një, duke përfshirë rezervuarin për ujin e ngrohtë në shtëpi
  • Sistem vetëm për ngrohje që kursen energjinë, i bazuar në teknologjinë e pompave ngrohëse ajër-ujë

Dokumentimi

Shkarko gjuhën

Shkarko gjuhën