Skip to main content

Daikin Altherma - EHVZ-CB3V / ERHQ-BW1

Karakteristikat e produktit

 • Dy zona të ndryshme temperature mund të rregullohen nga e njëjta njësi e brendshme
 • I ofron fleksibilitet përdoruesit për të kombinuar emetues të ndryshëm të nxehtësisë p.sh. ngrohje nën dysheme dhe radiatorë duke optimizuar njëkohësisht efikasitetin
 • Njësia e brendshme e integruar: njësi vertikale e gjitha në një, duke përfshirë rezervuarin për ujin e ngrohtë në shtëpi
 • Sistem vetëm për ngrohje që kursen energjinë, i bazuar në teknologjinë e pompave ngrohëse ajër-ujë
 • Kompresori spiral i kontrolluar me inverter

Përfitimet

 • Funksionim i garantuar deri në -20°C

  Funksionim i garantuar deri në -20°C

  Daikin Altherma është i përshtatshëm për të gjitha klimat, duke u qëndruar edhe kushteve më të egra të dimrit me një gamë funksionimi deri në -20°C

 • Inverteri

  Inverteri

  Kompresorët inverter rregullojnë vazhdimisht shpejtësinë e kompresorit sipas nevojës aktuale. Më pak ndezje dhe fikje që konsumojnë energji sjellin ulje të konsumit të energjisë (deri në 30%) dhe temperatura më të qëndrueshme.

Dokumentimi

Shkarko gjuhën

Shkarko gjuhën