Skip to main content
Ndarje Daikin Altherma për temperaturë të ulët

Daikin Altherma R F - EHVX-CB

Pompë nxehtësie ajër-ujë me qëndrim në dysheme për ngrohje, ftohje dhe ujë të ngrohtë; ideale për shtëpitë me energji të ulët
EHVX-CB

Karakteristikat e produktit

  • Njësia e brendshme e integruar: njësi vertikale e gjitha në një, duke përfshirë rezervuarin për ujin e ngrohtë në shtëpi
  • Sistem ngrohjeje dhe ftohjeje që kursen energjinë, i bazuar në teknologjinë e pompave ngrohëse ajër-ujë
  • Përshtatje e përkryer për shtëpitë ekzistuese si edhe ato me konsum të ulët të energjisë
  • Efikasitete optimale sezonale, duke ofruar kursime të larta në kostot e funksionimit
  • Konfigurim fleksibël për emetuesit e nxehtësisë

Dokumentimi