Skip to main content
Ndarje Daikin Altherma për temperaturë të ulët

Daikin Altherma R W - EHBX-CB

Pompë nxehtësie e kthyeshme me montim në mur, ideale për shtëpitë me energji të ulët
EHBX-CB

Karakteristikat e produktit

  • Njësi e brendshme e montuar në mur
  • Sistem ngrohjeje dhe ftohjeje që kursen energjinë, i bazuar në teknologjinë e pompave ngrohëse ajër-ujë
  • Përshtatje e përkryer për shtëpitë ekzistuese si edhe ato me konsum të ulët të energjisë
  • Efikasitete optimale sezonale, duke ofruar kursime të larta në kostot e funksionimit
  • Konfigurim fleksibël për emetuesit e nxehtësisë
  • Mundësi për kombinim me ujin e ngrohtë të shtëpisë

Dokumentimi

Shkarko gjuhën