Skip to main content
Pompë ngrohëse Daikin Altherma me burim tokësor

Daikin Altherma GEO - EGSQH-A9W

Pompë nxehtësie me burim tokësor për ngrohje dhe ujë të ngrohtë
EGSQH-A9W

Karakteristikat e produktit

  • Teknologjia me pompë ngrohëse me burim tokësor përdor energji të qëndrueshme gjeotermale, që nuk ndikohet nga temperatura e jashtme
  • Efikasitet i lartë sezonal falë teknologjisë sonë me inverter me pompë ngrohëse
  • Instalim i shpejtë dhe i thjeshtë falë tubave të montuara në fabrikë në pjesën e sipërme të njësisë dhe peshës së përgjithshme të reduktuar
  • Njësia e brendshme e integruar: njësi vertikale e gjitha në një, duke përfshirë rezervuarin për ujin e ngrohtë në shtëpi
  • Ndërfaqe përdoruesi me funksion termostati për komoditet më të lartë, komisionim të shpejtë, shërbim të lehtë dhe menaxhim të energjisë për të kontrolluar konsumin dhe kostot e energjisë

Përfitimet

  • Inverteri

    Inverteri

    Kompresorët inverter rregullojnë vazhdimisht shpejtësinë e kompresorit sipas nevojës aktuale. Më pak ndezje dhe fikje që konsumojnë energji sjellin ulje të konsumit të energjisë (deri në 30%) dhe temperatura më të qëndrueshme.

Dokumentimi

Shkarko gjuhën