Skip to main content
Monobllok Daikin Altherma për temperaturë të ulët

Daikin Altherma - EDLQ-CV3

Sistem monobllok ajër-ujë vetëm ngrohje, ideal kur hapësira e brendshme është e kufizuar
EDLQ-CV3

Karakteristikat e produktit

  • Monobllok kompakt vetëm me ngrohje për ngrohje të hapësirës, me ujë të ngrohtë shtëpiak si opsion
  • Instalim pa telashe: nevojiten vetëm lidhjet e ujit
  • Funksionim i besueshëm edhe kur temperatura jashtë është -25°C falë veçorive të mbrojtjes nga ngrica të tilla si serpentina me varje të lirë
  • COP deri në 5 me efikasitete tipike vjetore deri në 300%

Përfitimet

  • Inverteri

    Inverteri

    Kompresorët inverter rregullojnë vazhdimisht shpejtësinë e kompresorit sipas nevojës aktuale. Më pak ndezje dhe fikje që konsumojnë energji sjellin ulje të konsumit të energjisë (deri në 30%) dhe temperatura më të qëndrueshme.

Dokumentimi

Shkarko gjuhën

Shkarko gjuhën