Skip to main content
Ndarje Daikin Altherma për temperaturë të ulët

Daikin Altherma 3 H W - EABH-D6V

Pompë nxehtësie vetëm për ngrohje me montim në mur, ideale për shtëpitë me energji të ulët
EABH-D6V

Karakteristikat e produktit

  • Paneli PCB dhe komponentët hidraulikë ndodhen në pjesën e përparme për akses të lehtë
  • Dimensionet kompakte lejojnë hapësirë të vogël instalimi, nuk kërkohet pothuajse asnjë hapësirë anësore.
  • Dizajni elegant i njësisë gërshetohet me pajisjet e tjera shtëpiake.
  • Kombinohet me një depozitë inoksi ose depozitë ruajtjeje termike ECH2O.
  • Sistem vetëm për ngrohje që kursen energjinë, i bazuar në teknologjinë e pompave ngrohëse ajër-ujë

Përfitimet

  • Kontrolluesi në linjë

    Kontrolluesi në linjë

    Kontrolloni njësinë tuaj të brendshme nga çdo vendndodhje përmes telefonit smartphone, laptopit, kompjuterit, tabletës ose ekranit me prekje

Dokumentimi

Shkarko gjuhën

Shkarko gjuhën

Shkarko gjuhën