Skip to main content
Ndërfaqe LonWorks

LonWorks Interface - DMS504B51

Sistem i integruar kontrolli për lidhje të pandërprerë mes VRV dhe sistemeve LonWorks BMS
DMS504B51

Karakteristikat e produktit

  • Ndërfaqe për sistemin BMS
  • Kontrolloni dhe monitoroni deri në 64 njësi/grupe të brendshme

Përfitimet

  • Kontrolli i centralizuar

    Kontrolli i centralizuar

    Nis, ndalon dhe rregullon disa kondicionerë ajri nga një pikë qendrore.

Dokumentimi

Shkarko gjuhën

Shkarko gjuhën