Skip to main content
Sistem bi-bllok për kapacitet frigoriferik me temperaturë të ulët dhe të mesme

DB-O

Njësi kondensimi për instalim me qëndrim në dysheme ose me montim mbi çati
DB-O

Karakteristikat e produktit

  • Njësi kondensimi për instalim me qëndrim në dysheme ose me montim mbi çati dhe avullues me montim në tavan
  • Valvula termostatike e zgjerimit siguron kapacitet optimal në përputhje me ngarkesën e kërkuar për efikasitet më të mirë në energji
  • Montim jashtëzakonisht i shpejtë falë bashkuesve të lidhjeve të shpejta
  • Kohë dhe kosto e reduktuar në instalim
  • Raporti më i mirë sipërfaqe-kapacitet

Përfitimet

  • Kompresori reciprokues

    Kompresori reciprokues

    Kompresori reciprokues përbëhet nga cilindri, pistonat dhe valvulat. Ngjeshja arrihet nga lëvizjet reciprokuese të pistonit në cilindër

Dokumentimi

Shkarko gjuhën

Shkarko gjuhën

Shkarko gjuhën