Skip to main content
Perde ajri Biddle për ERQ, e montuar në mur

CYQL-DK-F

CYQL-DK-F

Karakteristikat e produktit

  • Mund të lidhet me pompë nxehjeje ERQ
  • E shlyen vlerën e blerjes për më pak se 1.5 vjet në krahasim me instalimin e një perdeje elektrike ajri
  • Kursimi maksimal i energjisë vjen nga turbulenca pothuajse zero e fluksit të poshtëm, rryma e optimizuar e ajrit dhe aplikimi i teknologjisë të përparuar pastruese të shkarkimit
  • Efikasitet rreth 85% në ndarjen e ajrit, duke reduktuar në mënyrë të konsiderueshme si humbjen e nxehtësisë ashtu edhe kapacitetin ngrohës të kërkuar të njësisë së brendshme
  • ERQ është një nga sistemet e para DX që është e përshtatshme për t'u lidhur me perde ajri
  • Model me varje të lirë (F): instalim i lehtë në mur
  • Instalim i lehtë dhe i shpejtë me kosto të reduktuar duke qenë se nuk kërkohen sisteme shtesë për ujin, bojlerë dhe lidhje gazi

Dokumentimi

Shkarko gjuhën

Shkarko gjuhën