Skip to main content
Panel dekorativ i zi me vetëpastrim me filtër me rrjetë të hollë

Round Flow - BYCQ140EGFB

Paneli unik me qarkullim rrethor i Daikin me pastrim automatik të filtrit
BYCQ140EGFB

Karakteristikat e produktit

  • Në kombinim me kasetë me qarkullim rrethor
  • Pastrimi unik automatik i filtrit sjell efikasitet dhe komoditet më të lartë
  • Rrjeta e imët është ideale për përdorime në vende ku mund të ketë pluhur si p.sh. dyqane rrobash, librari, …

Përfitimet

  • Filtër me pastrim automatik

    Filtër me pastrim automatik

    Filtri vetëpastrohet automatikisht. Thjeshtësia e mirëmbajtjes do të thotë efikasitet optimal i energjisë dhe komoditet maksimal pa pasur nevojë për mirëmbajtje të shtrenjta dhe që marrin kohë.

Dokumentimi