Skip to main content
Kontrollues online përmes aplikacionit

BRP069B45

BRP069B45

Karakteristikat e produktit

  • Paneli i kontrollit online: kontrolloni njësinë tuaj të brendshme nga çdo vendndodhje me një aplikacion, përmes rrjetit tuaj lokal ose internetit
  • Monitoroni konsumin tuaj të energjisë në bazë ditore, javore ose vjetore dhe kurseni konsumin e energjisë me kufizimin e energjisë dhe modalitetin Econo. Vendosni programin për pushimet kur mungoni për një kohë të gjatë.
  • Mundësi kontrolli e disa njësive të brendshme përmes aplikacionit

Përfitimet

  • Kontrollues online përmes aplikacionit

    Kontrollues online përmes aplikacionit

    Kontrolloni njësinë tuaj të brendshme nga çdo vendndodhje përmes aplikacionit.

Dokumentimi