Skip to main content
Kontrollues online përmes aplikacionit

BRP069A62

BRP069A62

Karakteristikat e produktit

  • Kontrolluesi në linjë: kontrolloni sistemin e ngrohjes dhe të ujit të ngrohtë në shtëpi nga çdo vendndodhje me një aplikacion, përmes rrjetit tuaj lokal ose internetit
  • Caktoni program pushimesh kur mungoni për kohë të gjatë
  • Identifikim në distancë i defekteve
  • Mundësi kontrolli në shumë vendndodhje njësish

Përfitimet

  • Kontrollues online përmes aplikacionit

    Kontrollues online përmes aplikacionit

    Kontrolloni njësinë tuaj të brendshme nga çdo vendndodhje përmes aplikacionit.