Skip to main content
Kontrollues online përmes aplikacionit

BRP069A45

BRP069A45

Karakteristikat e produktit

 • Paneli i kontrollit online: kontrolloni njësinë tuaj të brendshme nga çdo vendndodhje me një aplikacion, përmes rrjetit tuaj lokal ose internetit
 • Krijoni një klimë komode në shtëpi në çdo kohë dhe në çdo vend
 • Monitoroni konsumin tuaj të energjisë në bazë ditore, javore ose vjetore dhe kurseni konsumin e energjisë me kufizimin e energjisë dhe modalitetin Econo. Vendosni programin për pushimet kur mungoni për një kohë të gjatë.
 • Kontrolloni kushtet dhe parashikimin e motit në vendndodhjen e njësisë
 • Identifikim në distancë i defekteve
 • Mundësi kontrolli e disa njësive të brendshme Split përmes aplikacionit

Përfitimet

 • Kontrollues online përmes aplikacionit

  Kontrollues online përmes aplikacionit

  Kontrolloni njësinë tuaj të brendshme nga çdo vendndodhje përmes aplikacionit.

Dokumentimi

Shkarko gjuhën