Skip to main content
Telekomandë e thjeshtëzuar për përdorim në hotele

BRC3E52C

BRC3E52C

Karakteristikat e produktit

 • Ndërfaqe me simbole për kontroll intuitiv nga përdoruesi
 • Funksionet fokusohen në nevojat bazë të klientit: temperatura, shpejtësia e ventilatorit, ON/OFF
 • Dizajn bashkëkohor
 • Kursim i energjisë falë kartës çelës, integrimit të kontaktit të dritares dhe kufizimit të pikës së caktuar
 • Funksioni i rikthimit siguron që temperatura e dhomës të mbetet brenda limiteve komode për të siguruar komoditetin e miqve
 • Panel i pasmë i sheshtë për instalim të thjeshtë
 • Vënie në punë e lehtë: ndërfaqe intuitive për cilësimet e përparuara të menysë

Përfitimet

 • Telekomanda me kabllo

  Telekomanda me kabllo

  Nis, ndalon dhe rregullon kondicionerin e ajrit.

Dokumentimi

Shkarko gjuhën

Shkarko gjuhën