Skip to main content
Telekomandë me tela Madoka.

Madoka - BRC1HHDS

Një kontrollues plotësisht i riprojektuar i fokusuar për të përmirësuar përvojën e përdoruesit
BRC1HHDS

Karakteristikat e produktit

  • Dizajn modern dhe elegant, i disponueshëm në 3 ngjyra për t’iu përshtatur çdo dizajni të brendshëm
  • Ndërfaqe me simbole për kontroll intuitiv me buton me prekje
  • Funksionet bazë fokusohen në ngrohjen dhe ujin e ngrohtë në shtëpi (ndezja/fikja, vlera e caktuar e temperaturës)
  • Kompakt, vetëm 85 x 85 mm, integrohet lehtë në kutitë standarde të instalimeve elektrike

Dokumentimi

Shkarko gjuhën

Shkarko gjuhën

Shkarko gjuhën

Shkarko gjuhën