Skip to main content
Telekomanda me kabllo

BRC1E53A

BRC1E53A

Karakteristikat e produktit

 • Funksion rrotullimi dhe rezervimi për ftohje të infrastrukturës
 • E thjeshtë për t'u përdorur: të gjitha funksionet kryesore mund të aksesohen në mënyrë të drejtpërdrejtë. Ekrani fiket kur telekomanda nuk përdoret.
 • Optimizoni sistemin tuaj të ajrit të kondicionuar duke aktivizuar një seri funksionesh për kursimin e energjisë (kufizimin e temperaturave, funksionin e kthimit, kohëmatësin e fikjes, …)
 • Kontrolli i kërkesës ul konsumin e energjisë në 70% ose 40% kur është e nevojshme që të ndizen pajisje të tjera më të mëdha (vetëm Sky Air)
 • Funksioni i modalitetit të qetë mund të zgjidhet për të reduktuar zhurmën e njësisë së jashtme
 • Mbështetje për shumë gjuhë: Anglisht, gjermanisht, frëngjisht, holandisht, spanjisht, italisht, portugalisht
 • Telekomandë e thjeshtuar me përdorim të lehtë me dizajn bashkëkohor
 • Vënie në punë e lehtë: ndërfaqe intuitive për cilësimet e përparuara të menysë
 • Kontrolloni konsumin tuaj të energjisë me treguesin e kWh që tregon në mënyrë informuese konsumin e energjisë elektrike
 • Vendosni deri në 3 programe të pavarura, në mënyrë që përdoruesi të ndryshojë lehtësisht programin gjatë vitit (p.sh. verë, dimër dhe mes stinëve)
 • Rregullimi automatik i orës verore/dimërore
 • Mundësi për të kufizuar individualisht funksionet e menysë
 • Kur ndodh një ndërprerje e energjisë, të gjitha parametrat ruhen deri në 48 orë falë energjisë rezervë të integruar

Përfitimet

 • Ftohje e infrastrukturës

  Ftohje e infrastrukturës

  Largoni me besueshmëri, efikasitet dhe fleksibilitet nxehtësinë që krijohet vazhdimisht nga pajisjet e IT-së dhe serverit për të garantuar kohë pune maksimale ndërkohë që ofrohet kthimi më i mirë për investimin.

 • Funksionimi gjatë largimit nga shtëpia

  Funksionimi gjatë largimit nga shtëpia

  Ruan temperaturën e brendshme sipas nivelit të përcaktuar nga ju ndërkohë që nuk jeni në shtëpi, duke kursyer energji

 • Programuesi javor i kohës

  Programuesi javor i kohës

  Mund të programohet për të nisur ngrohjen ose ftohjen në çdo kohë, mbi një bazë ditore ose javore.

 • Telekomanda me kabllo

  Telekomanda me kabllo

  Nis, ndalon dhe rregullon kondicionerin e ajrit.

Dokumentimi

Shkarko gjuhën