Skip to main content
Telekomanda me kabllo

BRC073

BRC073

Karakteristikat e produktit

 • Telekomandë me përdorim të thjeshtë me dizajn bashkëkohor
 • E thjeshtë për t'u përdorur: të gjitha funksionet kryesore të aksesueshme në mënyrë të drejtpërdrejtë
 • Vënie në punë e lehtë: ndërfaqe intuitive për cilësimet e përparuara të menysë
 • Optimizoni sistemin tuaj të ajrit të kondicionuar duke aktivizuar një seri funksionesh për kursimin e energjisë (kufizimin e temperaturave, funksionin e kthimit, kohëmatësin e fikjes, …)
 • Vendosni deri në 3 programe të pavarura, në mënyrë që përdoruesi të ndryshojë lehtësisht programin gjatë vitit (p.sh. verë, dimër dhe mes stinëve)
 • Rregullimi automatik i orës verore/dimërore
 • Mbështet një numër gjuhësh (anglisht, gjermanisht, frëngjisht, italisht, spanjisht, portugalisht, holandisht, çekisht, kroatisht, hungarisht, sllovenisht, rumanisht, bullgarisht, rusisht, greqisht, turqisht, polonisht, serbisht dhe sllovakisht)
 • Mundësi për të kufizuar individualisht funksionet e menysë
 • Mundësi për të kufizuar individualisht secilin buton
 • Mundësi për të kufizuar individualisht secilin modalitet pune (Ftohje, Ngrohje, Automatike, etj.)
 • Kur ndodh një ndërprerje e energjisë, të gjitha parametrat ruhen deri në 48 orë falë energjisë rezervë të integruar
 • Funksionimi gjatë largimit nga shtëpia ruan temperaturën e brendshme sipas dëshirës suaj ndërkohë që jeni larg, duke kursyer energji.

Përfitimet

 • Funksionimi gjatë largimit nga shtëpia

  Funksionimi gjatë largimit nga shtëpia

  Ruan temperaturën e brendshme sipas nivelit të përcaktuar nga ju ndërkohë që nuk jeni në shtëpi, duke kursyer energji

 • Programuesi javor i kohës

  Programuesi javor i kohës

  Mund të programohet për të nisur ngrohjen ose ftohjen në çdo kohë, mbi një bazë ditore ose javore.

 • Telekomanda me kabllo

  Telekomanda me kabllo

  Nis, ndalon dhe rregullon kondicionerin e ajrit.

Dokumentimi

Shkarko gjuhën

Shkarko gjuhën

Shkarko gjuhën