Skip to main content
Modular L

Modular L - ALB-RB

Njësi me rikuperim nxehtësie me efikasitet premium
ALB-RB

Karakteristikat e produktit

 • Shkëmbyes nxehtësie premium me pllakë kundër rrymës, që rikuperon deri në 93% të energjisë termike
 • Zgjedhja më e mirë kur nevojitet një njësi kompakte: vetëm 280 mm e lartë deri në 500 m³/orë
 • Parandaloni humbjet e energjisë nga mbi-ajrosja duke përmirësuar njëkohësisht cilësinë e ajrit të brendshëm me sensorin opsional CO2
 • Para-filtra opsionalë nga të ashpër 55% (G4) deri në ePM1 50% (F7) dhe hap i dytë filtrimi deri në ePM1 80% (F9) për cilësinë më të mirë të ajrit të brendshëm
 • ESP maksimale e disponueshme deri në 600 Pa (në varësi të madhësive të modeleve dhe qarkullimit të ajrit)
 • ErP 2018 compliant
 • Zgjidhje ideale për dyqanet, restorantet ose zyrat që kërkojnë hapësirë dyshemeje maksimale për mobiljet, zbukurimet dhe pajisjet.
 • Konsum i reduktuar i energjisë falë ventilatorëve centrifugalë me inverter EC
 • 6 madhësi të paracaktuara nga shpejtësi nominale e qarkullimit të ajrit 300 deri 3000 m³/h, duke e bërë përzgjedhjen të lehtë
 • Funksionim i qetë falë izolimit të panelit prej leshi mineral (50 mm) dhe opsionit të heshtjes
 • Menaxhim i përkryer i qarkullimit të ajrit: mund të funksionojë në Volum Konstant të Ajrit (CAV) ose Volum të Ndryshueshëm të Ajrit (VAV)
 • Regjimi i shkrirjes me efikasitet të lartë shmang humbjen e energjisë, falë integrimit inteligjent të anashkalimit dhe regjimit të serpentinës së ngrohjes
 • Kontroll i saktë i temperaturës së furnizimit falë ngrohësit elektrik opsional me modulim ose serpentinës opsionale të ftohjes/ngrohjes
 • E pajtueshme me Eurovent dhe VDI 6022
 • Zgjedhje mes lidhjes së shkarkimit në të majtë (ALB-L*) ose në të djathtë (ALB-R*)

Dokumentimi

Shkarko gjuhën

Shkarko gjuhën