Skip to main content

Modular L Smart - ALB-LBS

Njësi me rikuperim nxehtësie me efikasitet premium
ALB-LBS

Karakteristikat e produktit

 • Kontrolle “Plug & play” të lidhshme me Sky Air dhe VRV
 • Shkëmbyes nxehtësie premium me pllakë kundër rrymës, që rikuperon deri në 93% të energjisë termike
 • Parandaloni humbjet e energjisë nga mbi-ajrosja duke përmirësuar njëkohësisht cilësinë e ajrit të brendshëm me sensorin opsional CO2
 • Para-filtra opsionalë nga të ashpër 55% (G4) deri në ePM1 50% (F7) dhe hap i dytë filtrimi deri në ePM1 80% (F9) për cilësinë më të mirë të ajrit të brendshëm
 • ESP maksimale e disponueshme deri në 600 Pa (në varësi të madhësive të modeleve dhe qarkullimit të ajrit)
 • ErP 2018 compliant
 • Zgjedhja më e mirë kur nevojitet një njësi kompakte: vetëm 280 mm e lartë deri në 500 m³/orë
 • Konsum i reduktuar i energjisë falë ventilatorëve centrifugalë me inverter EC
 • 6 madhësi të paracaktuara nga shpejtësi nominale e qarkullimit të ajrit 300 deri 3000 m³/h, duke e bërë përzgjedhjen të lehtë
 • Funksionim i qetë falë izolimit të panelit prej leshi mineral (50 mm) dhe opsionit të heshtjes
 • Zgjidhje totale për ajrin e freskët me ngrohës opsional elektrik
 • E pajtueshme me Eurovent dhe VDI 6022
 • Zgjedhje mes lidhjes së shkarkimit në të majtë (ALB-L*) ose në të djathtë (ALB-R*)

Dokumentimi

Shkarko gjuhën