Skip to main content
Ekran me tela për intelligent Tablet Controller.

AL-CCD07-VESA-1

Ekran opsional me tela për kontroll lokal përmes intelligent Tablet Controller
AL-CCD07-VESA-1

Karakteristikat e produktit

  • Ndërfaqe intuitive dhe e lehtë për t'u përdorur
  • “Plug and play” me modulin intelligent Tablet Contoller, nuk është nevoja të kryhet konfigurimi i rrjetit
  • Vjen me kllapë muri të përfshirë

Dokumentimi

Sorry, we could not find any documents.