Skip to main content
Kasetë me 4 drejtime fryrjeje e montuar në tavan

Sky Air - ACQ-D

Zgjidhja që u përgjigjet nevojave kryesore të dyqaneve të vogla
ACQ-D

Karakteristikat e produktit

 • Zgjidhja ideale për mjedise shitjeje dhe biznesi me shumë lëvizje dhe për dyqanet e vogla
 • Efikasitet i përmirësuar në energji: etiketa energjie deri në A+
 • Ofrohet ekskluzivisht për përdorimet në çift
 • Dizajn i fortë dhe cilësi e lartë në ndërtim
 • Instalim dhe mirëmbajtje e thjeshtë falë strukturës së përmirësuar të ndërtimit
 • Ajri mund të shkarkohet në secilin nga 4 drejtimet
 • Filtri i ajrit i largon grimcat e pluhurit në ajër duke siguruar një furnizim të vazhdueshëm me ajër të pastër
 • Kontrolloni disa njësi të brendshme njëkohësisht përmes kontrollit të grupit Siesta Sky Air (opsionale)
 • Pompë standarde kullimi me shtytje 700 mm.
 • Hyrja opsionale e ajrit të freskët

Përfitimet

 • Vetëm ventilatori

  Vetëm ventilatori

  Njësia mund të përdoret si ventilator duke qarkulluar ajrin, por pa e ngrohur ose ftohur atë.

 • Kalimi automatik ftohje-ngrohje

  Kalimi automatik ftohje-ngrohje

  Përzgjedh automatikisht modalitetin e ngrohjes ose të ftohjes për të arritur temperaturën e përcaktuar.

 • Shkallët e shpejtësisë së ventilatorit

  Shkallët e shpejtësisë së ventilatorit (4 shkallë)

  Lejon përzgjedhjen e shpejtësisë së ventilatorit deri në numrin e dhënë.

 • Filtër ajri

  Filtër ajri

  Largon grimcat e pluhurit në ajër duke siguruar një furnizim të vazhdueshëm me ajër të pastër.

 • Programuesi javor i kohës

  Programuesi javor i kohës

  Mund të programohet për të nisur ngrohjen ose ftohjen në çdo kohë, mbi një bazë ditore ose javore.

 • Telekomandë me rreze infra të kuqe

  Telekomandë me rreze infra të kuqe (standard)

  Nis, ndalon dhe rregullon kondicionerin e ajrit nga distanca.

 • Telekomanda me kabllo

  Telekomanda me kabllo (opsional)

  Nis, ndalon dhe rregullon kondicionerin e ajrit.

 • Rindezja automatike

  Rindezja automatike

  Njësia rindizet automatikisht sipas parametrave të përcaktuara pas ndërprerjes së energjisë.

 • Vetë-diagnostikimi

  Vetë-diagnostikimi

  Lehtëson mirëmbajtjen duke treguar defekte të sistemit apo anomali të funksionimit.

 • Kompleti i pompës së kullimit

  Kompleti i pompës së kullimit (standard)

  Lehtëson tharjen e avullit të kondensuar nga njësia e brendshme.

Dokumentimi

Sorry, we could not find any documents.