Skip to main content
Njësitë e jashtme

Siesta - ACQ-D / AZQS-B(8)V1

ACQ-D / AZQS-B(8)V1

Karakteristikat e produktit

 • Njësitë e jashtme Daikin janë të rregullta, të forta dhe mund të montohen lehtë në çati, në tarracë ose thjesht të vendosen në një mur të jashtëm.
 • Zgjidhja ideale për mjedise shitjeje dhe biznesi me shumë lëvizje dhe për dyqanet e vogla
 • Efikasitet i përmirësuar në energji: etiketa energjie deri në A+
 • Me PCB me ftohje me gaz, garantohet ftohje e besueshme sepse nuk ndikohet nga temperatura e ambientit
 • Njësitë e jashtme janë të pajisura ose me një kompresor me rrotullim ose me atë spiral, të njohur për zhurmë të ulët dhe efikasitet të lartë energjie.
 • Ofrohet ekskluzivisht për përdorimet në çift
 • Dizajn i fortë dhe cilësi e lartë në ndërtim
 • Ofrohet ekskluzivisht për përdorime në çift (kapacitet nga 71 deri në 140)
 • Instalim dhe mirëmbajtje e thjeshtë falë strukturës së përmirësuar të ndërtimit
 • Njësitë e optimizuara për efikasitet sezonal tregojnë se sa me efikasitet funksionon një kondicioner gjatë të gjithë sezonit të ngrohjes ose të ftohjes.
 • Ajri mund të shkarkohet në secilin nga 4 drejtimet
 • Filtri i ajrit i largon grimcat e pluhurit në ajër duke siguruar një furnizim të vazhdueshëm me ajër të pastër
 • Kontrolloni disa njësi të brendshme njëkohësisht përmes kontrollit të grupit Siesta Sky Air (opsionale)
 • Pompë standarde kullimi me shtytje 700 mm.
 • Hyrja opsionale e ajrit të freskët

Përfitimet

 • Inverteri

  Inverteri

  Kompresorët inverter rregullojnë vazhdimisht shpejtësinë e kompresorit sipas nevojës aktuale. Më pak ndezje dhe fikje që konsumojnë energji sjellin ulje të konsumit të energjisë (deri në 30%) dhe temperatura më të qëndrueshme.

 • Vetëm ventilatori

  Vetëm ventilatori

  Njësia mund të përdoret si ventilator duke qarkulluar ajrin, por pa e ngrohur ose ftohur atë.

 • Kalimi automatik ftohje-ngrohje

  Kalimi automatik ftohje-ngrohje

  Përzgjedh automatikisht modalitetin e ngrohjes ose të ftohjes për të arritur temperaturën e përcaktuar.

 • Shkallët e shpejtësisë së ventilatorit

  Shkallët e shpejtësisë së ventilatorit (4 shkallë)

  Lejon përzgjedhjen e shpejtësisë së ventilatorit deri në numrin e dhënë.

 • Filtër ajri

  Filtër ajri

  Largon grimcat e pluhurit në ajër duke siguruar një furnizim të vazhdueshëm me ajër të pastër.

 • Programuesi javor i kohës

  Programuesi javor i kohës

  Mund të programohet për të nisur ngrohjen ose ftohjen në çdo kohë, mbi një bazë ditore ose javore.

 • Telekomandë me rreze infra të kuqe

  Telekomandë me rreze infra të kuqe (standard)

  Nis, ndalon dhe rregullon kondicionerin e ajrit nga distanca.

 • Telekomanda me kabllo

  Telekomanda me kabllo (opsional)

  Nis, ndalon dhe rregullon kondicionerin e ajrit.

 • Rindezja automatike

  Rindezja automatike

  Njësia rindizet automatikisht sipas parametrave të përcaktuara pas ndërprerjes së energjisë.

 • Vetë-diagnostikimi

  Vetë-diagnostikimi

  Lehtëson mirëmbajtjen duke treguar defekte të sistemit apo anomali të funksionimit.

 • Kompleti i pompës së kullimit

  Kompleti i pompës së kullimit (standard)

  Lehtëson tharjen e avullit të kondensuar nga njësia e brendshme.

Dokumentimi

Shkarko gjuhën