Skip to main content
Njësitë e jashtme

Siesta - ACQ-C / AZQS-B(8)V1

ACQ-C / AZQS-B(8)V1

Karakteristikat e produktit

 • Njësitë e jashtme Daikin janë të rregullta, të forta dhe mund të montohen lehtë në çati, në tarracë ose thjesht të vendosen në një mur të jashtëm.
 • Zgjidhje ideale për dyqanet, restorantet ose zyrat që kërkojnë hapësirë dyshemeje maksimale për mobiljet, zbukurimet dhe pajisjet.
 • Me PCB me ftohje me gaz, garantohet ftohje e besueshme sepse nuk ndikohet nga temperatura e ambientit
 • Ajri mund të shkarkohet në secilin nga 4 drejtimet
 • Njësitë e jashtme janë të pajisura ose me një kompresor me rrotullim ose me atë spiral, të njohur për zhurmë të ulët dhe efikasitet të lartë energjie.
 • Filtri i ajrit i largon grimcat e pluhurit në ajër duke siguruar një furnizim të vazhdueshëm me ajër të pastër
 • Ofrohet ekskluzivisht për përdorime në çift (kapacitet nga 71 deri në 140)
 • Kontrolloni disa njësi të brendshme njëkohësisht përmes kontrollit të grupit Siesta Sky Air (opsionale)
 • Instalim dhe mirëmbajte e thjeshtë
 • Njësitë e optimizuara për efikasitet sezonal tregojnë se sa me efikasitet funksionon një kondicioner gjatë të gjithë sezonit të ngrohjes ose të ftohjes.
 • Pompë kullimi standarde
 • Hyrja opsionale e ajrit të freskët

Përfitimet

 • Inverteri

  Inverteri

  Kompresorët inverter rregullojnë vazhdimisht shpejtësinë e kompresorit sipas nevojës aktuale. Më pak ndezje dhe fikje që konsumojnë energji sjellin ulje të konsumit të energjisë (deri në 30%) dhe temperatura më të qëndrueshme.

 • Vetëm ventilatori

  Vetëm ventilatori

  Njësia mund të përdoret si ventilator duke qarkulluar ajrin, por pa e ngrohur ose ftohur atë.

 • Kalimi automatik ftohje-ngrohje

  Kalimi automatik ftohje-ngrohje

  Përzgjedh automatikisht modalitetin e ngrohjes ose të ftohjes për të arritur temperaturën e përcaktuar.

 • Filtër ajri

  Filtër ajri

  Largon grimcat e pluhurit në ajër duke siguruar një furnizim të vazhdueshëm me ajër të pastër.

 • Telekomandë me rreze infra të kuqe

  Telekomandë me rreze infra të kuqe

  Nis, ndalon dhe rregullon kondicionerin e ajrit nga distanca.

Dokumentimi

Shkarko gjuhën