Skip to main content
Njësi e fshehur në tavan

Siesta - ABQ-C

Ideale për dyqanet me përmasa mesatare me mure të varura
ABQ-C

Karakteristikat e produktit

 • Zgjidhja ideale për mjedise shitjeje dhe biznesi me shumë lëvizje dhe për dyqanet e vogla
 • I fshehur mirë në tavan: duken vetëm grilat e thithjes dhe të shkarkimit
 • Ofrohet ekskluzivisht për përdorimet në çift
 • Filtri i ajrit i largon grimcat e pluhurit në ajër duke siguruar një furnizim të vazhdueshëm me ajër të pastër
 • Instalim dhe mirëmbajte e thjeshtë
 • Sistemi i kullimit me mbrojtje të dyfishtë garanton cilësinë

Përfitimet

 • Vetëm ventilatori

  Vetëm ventilatori

  Njësia mund të përdoret si ventilator duke qarkulluar ajrin, por pa e ngrohur ose ftohur atë.

 • Kalimi automatik ftohje-ngrohje

  Kalimi automatik ftohje-ngrohje

  Përzgjedh automatikisht modalitetin e ngrohjes ose të ftohjes për të arritur temperaturën e përcaktuar.

 • Shkallët e shpejtësisë së ventilatorit

  Shkallët e shpejtësisë së ventilatorit (3 shkallë)

  Lejon përzgjedhjen e shpejtësisë së ventilatorit deri në numrin e dhënë.

 • Filtër ajri

  Filtër ajri

  Largon grimcat e pluhurit në ajër duke siguruar një furnizim të vazhdueshëm me ajër të pastër.

 • Programuesi javor i kohës

  Programuesi javor i kohës

  Mund të programohet për të nisur ngrohjen ose ftohjen në çdo kohë, mbi një bazë ditore ose javore.

 • Telekomanda me kabllo

  Telekomanda me kabllo

  Nis, ndalon dhe rregullon kondicionerin e ajrit.

 • Rindezja automatike

  Rindezja automatike

  Njësia rindizet automatikisht sipas parametrave të përcaktuara pas ndërprerjes së energjisë.

 • Vetë-diagnostikimi

  Vetë-diagnostikimi

  Lehtëson mirëmbajtjen duke treguar defekte të sistemit apo anomali të funksionimit.

Dokumentimi

Shkarko gjuhën

Shkarko gjuhën