Skip to main content
Sensori CO2

BRYMA

Sensori opsional i CO2 siguron komoditet dhe parandalon humbjet e energjisë
BRYMA

Karakteristikat e produktit

  • Siguron nivelet e duhura të CO2 për të krijuar një mjedis të kënaqshëm
  • Pengon humbjet e energjisë nga ajrosja e tepërt
  • Kombinuar me VAM dhe Modular L Smart

Dokumentimi

Shkarko gjuhën