Kabinete integrale me ngrirës dhe çiller

PARIS

Njësia e çillerit dhe ngrirësit maksimizon afishimin e produktit tuaj

PARIS

Karakteristikat e produktit

 • Mund të arrihen kursime më të larta energjie në krahasim me njësitë konvencionale të hapura
 • Miqësor për mjedisin me propanin natyral të agjentit ftohës
 • 100 % pa CFC dhe PFC
 • Përfitoni përafërsisht 25% më shumë kursime energjie përmes një kompresori elektronik me kontroll shpejtësie
 • Sistem i shkëlqyer ndriçimi LED që përmirëson pamjen e produktit, që rrit shitjet dhe redukton mirëmbajtjen
 • Motor inteligjent ventilatori për më shumë efikasitet energjie – kursen rreth 0,5 kWh në ditë
 • Rritni gamën e produkteve që u ofroni klientëve
 • Modeli me lidhje nuk kërkon instalim shtesë
 • Kosto të ulëta investimi dhe funksionimi
 • Sistem frigoriferik pa nevojë për mirëmbajtje
 • Kasë e brendshme e re sintetike për higjienë më të mirë dhe pastrim të lehtë

Detajet teknike

Dokumentimi

Sorry, we could not find any documents.