Pastrues ajri Ururu

Ururu - MCK75J

Lagështim dhe pastrim i ajrit në një

MCK75J

Karakteristikat e produktit

 • Krijimi i lagështisë URURU: ruan një nivel komod lagështie nga rezervuari 4 litërsh i ujit që është i përfshirë
 • Duke përdorur elektronet për të nxitur reaksionet kimike me grimcat në ajër, Flash Streamer zbërthen alergjenët e tillë si poleni dhe alergjenët fungalë, si dhe heq aromat e bezdisshme duke ofruar një ajër më të mirë dhe më të pastër
 • Qarkullim i lartë i ajrit: 450 m³/h në modalitetin turbo
 • Funksionim i qetë si pëshpërimë: niveli i presionit të zhurmës ulet deri në 17dBA
 • Certifikuar nga laboratori testues i TÜV Nord për higjienën e ajrit të ambientit të brendshëm
 • Peshë e lehtë dhe kompakte
 • Panel i sheshtë është i lehtë për t'u pastruar

Përfitimet

 • Flash Streamer

  Flash Streamer

  Duke përdorur elektronet për të nxitur reaksionet kimike me grimcat në ajër, Flash Streamer zbërthen alergjenët e tillë si poleni dhe alergjenët fungalë, si dhe heq aromat e bezdisshme duke ofruar një ajër më të mirë dhe më të pastër

Detajet teknike

Dokumentimi

Udhëzimi i përdorimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Deklarimi
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.