Pastrues ajri me teknologji Streamer

MC70L

Pastrim i fuqishëm i ajrit

MC70L

Karakteristikat e produktit

  • Pastrimi i fuqishëm i ajrit rrit cilësinë e ajrit të brendshëm me teknologjinë Daikin Streamer.
  • Qarkullim i lartë i ajrit: 420m³/h në modalitetin turbo
  • Funksionim i qetë si pëshpërimë: niveli i presionit të zhurmës ulet deri në 16dBA
  • Peshë e lehtë dhe kompakte
  • Panel i sheshtë është i lehtë për t'u pastruar

Detajet teknike

Dokumentimi

Udhëzimi i përdorimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Deklarimi
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.