Karakteristikat e produktit

  • Instalim i thjeshtë: nuk është nevoja për tela apo për shpim vrimash
  • Matje e saktë e temperaturave falë vendosjes fleksibël të sensorit
  • Dizajn bashkëkohor
  • Ideale për rinovime
  • Lidhje "plug and play" me Sky Air dhe VRV

Dokumentimi

Udhëzimi i instalimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.