Karakteristikat e produktit

  • Zgjidhje totale për ajrin e freskët me ngrohës opsional elektrik
  • Komoditet i shtuar në temperatura të ulëta të jashtme falë ajrit të jashtëm të ngrohur
  • Koncept i ngrohësit elektrik të integruar (nuk kërkohen aksesorë shtesë)
  • Qarkullim standard i dyfishtë dhe sensor temperature
  • Cilësim fleksibël me vlerë të përcaktuar të rregullueshme
  • Siguri e shtuar me 2 çelësa mbrojtës: manual dhe automatik

Detajet teknike

Dokumentimi

Sorry, we could not find any documents.