Sistem bi-bllok për kapacitet frigoriferik me temperaturë të ulët dhe të mesme

GS

Njësi kondensimi për instalim me montim në mur

GS

Karakteristikat e produktit

  • Njësi kondensuese me montim në mur dhe avullues me montim në tavan
  • Montim jashtëzakonisht i shpejtë
  • Raporti më i mirë sipërfaqe-kapacitet
  • Nivele të ulëta zhurme falë zëizolimit opsional të seksionit të kompresorit
  • Panel kontrolli i gjeneratës së re: mund të lidhet me sistemet klasike të menaxhimit në distancë ose me një sistem Modbus

Përfitimet

  • Kompresori reciprokues

    Kompresori reciprokues

    Kompresori reciprokues përbëhet nga cilindri, pistonat dhe valvulat. Ngjeshja arrihet nga lëvizjet reciprokuese të pistonit në cilindër

Detajet teknike

Dokumentimi

Katalogu
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhëzimi i instalimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhëzimi i përdorimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Deklarimi
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.