Sistem uni-bllok për kapacitet frigoriferik me temperaturë të ulët dhe të mesme

GM

Për instalim me montim në mur në dhoma frigoriferike të vogla dhe të mesme

GM

Karakteristikat e produktit

 • Montim i shpejtë në paretin e një dhome frigoriferike përmes montimit me mbajtëse, ideal për instalimet e reja ose montimin përmes murit, ideal për projektet e rinovimit
 • Finiturë gri metalike e njësisë së jashtme
 • Ngjyra e bardhë e avulluesit ndërthuret në mënyrë të përkryer me paretet e dhomës frigoriferike
 • Seksioni i kompresorit i izoluar me materiale të përshtatshme zëizoluese për të reduktuar nivelet e zhurmave
 • Disponohen kondensues me mikrokanale për të reduktuar mbushjen me agjent ftohës sa më shumë të jetë e mundur dhe duke siguruar efikasitet më të lartë në energji
 • Njësitë janë të pajisura me një panel kontrolli të gjeneratës së re me një ndërfaqe të lehtë për t'u përdorur

Përfitimet

 • Kompresori reciprokues

  Kompresori reciprokues

  Kompresori reciprokues përbëhet nga cilindri, pistonat dhe valvulat. Ngjeshja arrihet nga lëvizjet reciprokuese të pistonit në cilindër

Detajet teknike

Dokumentimi

Katalogu
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhëzimi i instalimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhëzimi i përdorimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Deklarimi
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.