Tregtues me derë xhami

GD XLS

Për produktivitet më të mirë të produkteve

GD XLS

Karakteristikat e produktit

  • Kokë LED e ndriçuar për mundësi maksimale markimi dhe ndriçim LED horizontal për vizibilitet më të mirë të produktit
  • Dizajn i hollë ideal për vendosjen në korridoret e marketeve
  • Sistem dere me menteshë me profil të ulët
  • Kontrolli elektronik i temperaturës me lexim dixhital
  • Kondensuesi me spirale ndihmon në përmirësimin e performancës dhe redukton kohën e mirëmbajtjes
  • Rulat fiksë me profil të ulët lejojnë lëvizjen e lehtë

Detajet teknike

Dokumentimi

Sorry, we could not find any documents.