Konvektor i pompës ngrohëse

FWXV-A

FWXV-A

Karakteristikat e produktit

 • Rrotullimit automatik vertikal i lëviz krahët e shkarkimit nga lart-poshtë për shpërndarje efikase të ajrit dhe temperaturës në të gjithë dhomën
 • Sistem ngrohjeje dhe ftohjeje që kursen energjinë, i bazuar në teknologjinë e pompave ngrohëse me burim ajrin
 • Efikasitet optimal i energjisë kur lidhet me një sistem Daikin Altherma me temperaturë të ulët
 • Njësia e brendshme shpërndan ajër me zhurmën e pëshpëritjes. Zhurma e prodhuar mezi arrin 22dB(A) në funksionin e ftohjes dhe 19dB(A) në funksionin e rrezatimit të nxehtësisë. Për krahasim, zhurma e ambientit në një dhomë të qetë arrin mesatarisht në 40dB(A).
 • Kosto përdorimi të reduktuara.
 • Lartësia e ulët mundëson që njësia të përshtatet nën një dritare
 • Programuesi javor i kohës mund të vendoset për të nisur ngrohjen ose ftohjen në çdo kohë, mbi një bazë ditore ose javore
 • Funksionimi pa zhurmë i njësisë së brendshme: Butoni "Silent" në telekomandë e ul zhurmën e funksionimit të njësisë së brendshme me 3dBA.
 • Mund të instalohet në mur ose në një pozicion të fshehur
 • Funksioni i fuqishëm mund të përzgjidhet për ftohjen e shpejtë; pasi fiket funksioni i fuqishëm, njësia kthehet në funksionin e caktuar më parë.
 • Filtri fotokatalitik për pastrimin e ajrit prej apatiti titani i heq grimcat mikroskopike të ajrit, shpërbën fuqishëm erërat dhe ndihmon në parandalimin e përhapjes së baktereve, viruseve, mikrobeve, duke siguruar kështu një furnizim të vazhdueshëm me ajër të pastër

Përfitimet

 • Vetëm ventilatori

  Vetëm ventilatori

  Njësia mund të përdoret si ventilator duke qarkulluar ajrin, por pa e ngrohur ose ftohur atë.

 • Modaliteti i fuqishëm

  Modaliteti i fuqishëm

  Mund të përzgjidhet për ngrohje ose ftohje të shpejtë; pasi fiket modaliteti i fuqishëm, njësia kthehet në modalitetin e caktuar më parë.

 • Qetësi pëshpërime

  Qetësi pëshpërime

  Njësitë e brendshme Daikin bëjnë aq zhurmë sa një pëshpërimë. Gjithashtu njësitë e jashtme garantohen se nuk prishin qetësinë e fqinjit.

 • Funksionimi pa zhurmë i njësisë së brendshme

  Funksionimi pa zhurmë i njësisë së brendshme

  Butoni "Silent" në telekomandë ul zhurmën gjatë funksionimit të njësisë së brendshme me 3dB(A)

 • Rrotullimi automatik vertikal

  Rrotullimi automatik vertikal

  Mundësi përzgjedhjeje e rrotullimit automatik vertikal të krahëve të shkarkimit të ajrit për shpërndarje efikase të ajrit dhe temperaturës në të gjithë dhomën.

 • Shpejtësia automatike e ventilatorit

  Shpejtësia automatike e ventilatorit

  Përzgjedh automatikisht shpejtësinë e nevojshme të ventilatorit për të arritur ose për të ruajtur temperaturën e përcaktuar.

 • Shkallët e shpejtësisë së ventilatorit

  Shkallët e shpejtësisë së ventilatorit (5 shkallë)

  Lejon përzgjedhjen e shpejtësisë së ventilatorit deri në numrin e dhënë.

 • Filtër aromatizues prej apatiti titani

  Filtër aromatizues prej apatiti titani

  Shpërbën aromat e bezdisshme për shembull duhani dhe kafshët

 • Programuesi javor i kohës

  Programuesi javor i kohës

  Mund të programohet për të nisur ngrohjen ose ftohjen në çdo kohë, mbi një bazë ditore ose javore.

 • Telekomandë me rreze infra të kuqe

  Telekomandë me rreze infra të kuqe

  Nis, ndalon dhe rregullon kondicionerin e ajrit nga distanca.

 • Rindezja automatike

  Rindezja automatike

  Njësia rindizet automatikisht sipas parametrave të përcaktuara pas ndërprerjes së energjisë.

 • Vetë-diagnostikimi

  Vetë-diagnostikimi

  Lehtëson mirëmbajtjen duke treguar defekte të sistemit apo anomali të funksionimit.

Detajet teknike

Dokumentimi

Udhëzimi i përdorimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.